Nieuwe attractie voor BillyBird Park Hemelrijk

Het Nederlandse park BillyBird Park Hemelrijk breidt dit jaar haar aanbod uit met een nieuwe attractie. Met deze uitbreiding wil men meer bezoekers naar het park gaan trekken. Er staan ook andere verbeteringen op het programma.

 

BillyBird Park Hemelrijk is een park dat als hoofdattractie een groot meer heeft. Maar het park biedt ook meer meerdere buitenattracties aan, waaronder een achtbaan. Verder heeft men ook een indoorpark vol speeltuigen in een piratenthema.

BillyBird Park Hemelrijk ontwierp heel wat attracties in het park zelf, zo ook de nieuwe attractie die dit jaar opent. Het Speelcircus wordt een mega circustent van 28 meter breed en 11 meter hoog vol klimelementen, obstakels, trapezes en een klimvulkaan! De opening zal ergens in het voorjaar van 2017 zijn.

Bron en foto: BillyBird Park Hemelrijk