Bobbejaanland investeert in interactieve speeltuin

Bobbejaanland liet via facebook weten te werken aan een gloednieuwe speeltuin, gelegen bij de ingang van het park. Deze interactieve speeltuin is maar een van de vernieuwingen in het park, ook wordt het restaurant Bobby’s Kitchen onder handen genomen.

 

In Bobbejaanland gingen de werkzaamheden van start voor een interactieve speeltuin die dicht bij de ingang komt te liggen. De speeltuin krijgt de naam Wondergarden, wat meteen ook aanduid dat het een groene zone zal worden. De speeltuin zal een oppervlakte van 500m2 innemen. Volgens Bobbejaanland zal hij uniek zijn voor de Benelux. Wondergarden zullen de bezoekers vanaf 1 april kunnen ontdekken aan de ingang van het park, op de vroegere locatie van de schommelboot Sancta Maria.

Rond de speeltuin komt een terras, dat aansluit op het vroegere restaurant Bobby’s Kitchen, dat veranderd wordt naar The Lake House. Het restaurant zal klassieke gerechten serveren zoals steak, kip enzoverder, tevens zal men hier een ontbijt kunnen nuttigen. Het terras van dit restaurant zal vergroot worden en aansluiten op het meer en de speeltuin.

De speeltuin valt al te ontdekken op het nieuwe parkplan van het park.

 

Bron en foto’s: Bobbejaanland