Naam bekend gemaakt van nieuwe achtbaan voor Freizeitpark Plohn

Onlangs maakte het Duitse park, Freizeitpark Plohn, bekend een nieuwe achtbaan te openen in 2017. Het wordt een kleine achtbaan, waarop kinderen al een ritje kunnen maken. De achtbaan wordt gebouwd door de Italiaanse SBF Visa Group.

 

Freizeitpark Plohn is een Duits park dat jaarlijks investeert in de nodige nieuwigheden. Vorig jaar opende het park een volledig nieuwe ingang, het jaar er voor een nieuwe achtbaan. Miniwah werd gebouwd door Mack Rides en is indoor gebouwd.

Ook dit jaar opent het park een nieuwe attractie. Tijdens de adventsperiode maakte het park stukje voor stukje bekend welke attractie het zou worden, maar op een naam was het nog even wachten.

Drachenwirbel zal de naam worden van de nieuwe kinderachtbaan. Deze wordt gebouwd door de Italiaanse SBF Visa Group. De naam komt voort van Draak, waarnaar het treintje gethematiseerd zal worden.

Deze achtbaan zal openen in de Japanse tuin van het park, niet ver van de nieuwe ingang. De achtbaan zal een lengte krijgen van 113 meter en een hoogte van 7 meter. Er zal plaats zijn voor 16 personen, die per vier en rug aan rug per gondel plaats nemen. De gondels zullen tijdens de rit ook ronddraaien.

Het park investeert met de komst van de nieuwe achtbaan 300.000 euro. Of ze geopend kan worden wanneer het nieuwe seizoen begint op 13 april 2017 is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Bron: Parkerlebnis

Foto: Freizeitpark Plohn