Huwelijk in Toverland

Een tijdje geleden schreven we een artikel over het romantische aanzoek dat plaatsvond in Toverland. Jeroen en Annemieke leerden elkaar kennen in Toverland tijdens een speeddate in Boomerang. Later volgde in dezelfde achtbaan een aanzoek. Hun droom was dan ook om te huwen in het park, waar ooit hun sprookje begon.

 

Afgelopen vrijdag was het zo ver: het achtbaanhuwelijk van Jeroen en Annemieke. Jeroen Vercoulen (uit Helden-Panningen) en Annemieke Coppis (uit Venray) leerden elkaar 5 jaar geleden kennen tijdens een door Toverland georganiseerde speeddate. In de aanloop van Valentijnsdag 2012 stapten 50 vrijgezellen in willekeurige duo’s in de achtbaan Boomerang. Annemieke en Jeroen kwamen in hetzelfde karretje te zitten en zo geschiedde.

Vorig jaar werd Annemieke verrast en geblinddoekt naar het attractiepark in Sevenum gereden. Bij het instapstation van de Boomerang, waar ze elkaar 5 jaar geleden leerden kennen, ging Jeroen op de knieën en stelde de vraag. Ze zei volmondig ‘Ja!’.

Op 10 februari 2017 gaven ze elkaar het ja-woord op de plek waar het ooit begon: Toverland. Uiteraard mocht een ritje in de achtbaan niet ontbreken.

 

Bron en foto: Toverland