Heidizone klaar voor opening in Plopsaland De Panne

Heidi The Ride, een houten achtbaan gebouwd door GCI, zal dit jaar openen in Plopsaland De Panne. Na uitstel van een jaar zullen we eindelijk een ritje kunnen maken. Het park zat al die tijd niet stil, de hele Heidizone werd aangekleed en ziet er super uit.

 

De houten achtbaan Heidi The Ride was zonder twijfel het gespreksonderwerp als het gaat over projecten waar iedereen naar uitkijkt, maar niet kon openen. Door vergunningsperikelen moesten we een jaartje extra geduld oefenen, maar de opening lijkt in zicht te zijn.

Het park liet onlangs op de facebookpagina weten dat de houten achtbaan op 2 april zal openen. In de zone werd de laatste maanden heel hard gewerkt, huisjes werden aangekleed en alles werd tot in de puntjes afgewerkt. Op een foto, die het park eerder vandaag deelde, zien we een deel van het eindresultaat.

 

Nog enkele weken geduld dus voor we een eerste ritje kunnen maken. Het park heropent op 2 april 2017 voor het publiek, op 1 april 2017 werd het traditiegetrouw afgehuurd.

Heidi The Ride werd gebouwd door Great Coasters International, de achtbaan kreeg een hoogte van 22 meter en een lengte van 618 meter, goed voor een snelheid van 77 km/u.

 

Bron en foto: Plopsaland De Panne