Carowinds opent nieuwe kermiszone met nostalgisch kantje

In het Amerikaanse park Carowinds wordt volop gewerkt aan een nieuwe themazone die de naam County Fair krijgt. In deze zone opent het park enkele nieuwe, nostalgische kermisattracties.

 

De nieuwe zone wordt momenteel aangelegd rond de achtbaan Carolina Cobra. Dit is een Boomerang gebouwd door Vekoma.  Deze achtbaan opende in 2009 en was afkomstig van het gesloten park Gueaga Lake. Carolina Cobra krijgt nieuwe kleuren en een nieuwe naam: The Flying Cobras. Het thema wordt een luchtshow waar je de uitdagende stunts van The Flying Cobras kan bewonderen.

 

Verder openen er vier nieuwe attracties in de zone, alhoewel ze niet helemaal nieuw zijn, maar tweedehands.  De eerste wordt Electro-Spin, een Top Scan attractie, meteen de grootste thrillride in de zone. Verder opent er ook een klassieke Troika attractie, deze werd gebouwd door Huss. De Troika zal de naam Do-Si-Do dragen. De klassieke zweefmolen Zephyr zorgt voor het familiale kantje en als laatste krijgt het park een zogenaamde Music Express van Mack Rides, genaamd Rock ‘N’ Roller.

De werkzaamheden zijn in volle gang.

 

Bron en foto’s: Carowinds