WILDLANDS verwelkomde 1,3 miljoen bezoekers

Medewerkers van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen mochten het glas heffen op een succesvol eerste jaar, want in de laatste week van 2016 kwam de 1,3 miljoenste gast naar het nieuwe park. Koning Willem-Alexander opende het park op 18 maart en binnen een half jaar passeerde de miljoenste bezoeker de poort.

 

In WILDLANDS hebben de gasten een andere ervaring dan alleen ontmoetingen met dieren. Naast een hoofdrol voor de dieren hebben ook attracties en belevenissen een belangrijke plaats. Zo werd ook de speciale avondopenstelling WildNights in de kerstvakantie een groot succes.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is geopend sinds 25 maart 2016 en bestaat uit drie werelden. Serenga: zorgen voor de natuur, Jungola: samenleven met de natuur en Nortica: onderzoek naar de natuur.