Walibi Holland geeft eerste hints voor de nieuwe attractie: Brain Trip

Walibi Holland is gestart met teasen rond de nieuwe attractie die dit jaar zal openen. De nieuwe attractie heeft de werknaam Brain Trip gekregen en belooft voor een speciale ervaring te zorgen.

 

Op Facebook plaatste het pretpark een foto met een daarop de tekst “You will be ok.”, ondertekend met “Eve”. Wie Eve is, is momenteel nog niet bekend gemaakt, dat blijft voor als nog een raadsel. Daarnaast werd er op Instagram en Snapchat een foto geplaatst van de eerste werkzaamheden in het gebouw. Wat de nieuwe attractie precies zal worden blijft vooralsnog onduidelijk. Walibi Holland zal net zoals bij Lost Gravity de informatie over de nieuwe attractie stapje per stapje vrijgeven aan de hand van tips en teasers.

De attractie heeft voorlopig de werknaam ‘Brain Trip’ en komt te liggen in het oude theater waar vroeger de 5D film gespeeld werd. Dit is tussen de nieuwe achtbaan Lost Gravity die vorig jaar opende in het park en de achtbaan Drako. Wat de nieuwe thrill ride juist zal worden, wil Walibi Holland nog niet prijsgeven. Eerder liet directrice Mascha van Till al weten dat er geen Virtual Reality brillen aan te pas zullen komen. Het belooft alleszins iets speciaals te worden: “Het wordt een project van een ander kaliber. Je gaat iets ervaren.”, aldus Mascha van Till in een interview dat begin vorig jaar plaatsvond. De nieuwe attractie komt te liggen in de Zero Zone, een zone die draait rond gewichtloosheid.

 

Ook in 2019 staat een nieuwe investering op de planning. Amper drie jaar na Lost Gravity zal Walibi Holland opnieuw een grote nieuwe achtbaan krijgen.  De attractie zal helemaal anders worden dan Lost Gravity en achtbanen uit andere pretparken: “We zoeken altijd naar dingen die je in een ander park niet tegenkomt. Op die manier zorgen we bij Walibi Holland dat je de achtbaan beleefd zoals nergens anders.”, vertelde Mascha van Till. De nieuwe achtbaan zal groots worden, het budget zal nog hoger zijn dan het budget voor Lost Gravity.

 

 

Foto’s: Walibi Holland