Treintjes nieuwe achtbaan Movie Park Germany geleverd

In Movie Park Germany is men volop bezig met de bouw van de nieuwe achtbaan, die een Star Trek thema zal krijgen. De track op zich staat al een tijdje recht, er wordt momenteel aan de zone rondom de achtbaan gewerkt. Een aandachtige fan kon een foto maken van de treintjes die geleverd werden.

 

Met de track van de nieuwe achtbaan in Movie Park Germany al een tijdje compleet, was het afwachten wanneer de treintjes geleverd zouden worden. Dat bleek deze week, of zelfs dit weekend gebeurd te zijn. Een fansite kon een foto maken van een van de treindelen in de vrachtwagen, klaar om afgeladen te worden.

Het is onduidelijk of de volledige treinen al aanwezig zijn. Het is nu afwachten of het park ze ook volledig zal onthullen en wanneer de eerste testritten zullen plaatsvinden.

Star Trek: Operation Enterprise zal openen in het voorjaar van 2017 en krijgt, zoals de naam doet vermoeden een Star Trek thema. De achtbaan wordt meermaals gelanceerd, waarbij je ook achterwaarts een 40 meter hoge piek op gaat. De snelste lancering zal een snelheid behalen van 90 km/u. In de 720 meter lange achtbaan zijn drie inversies verwerkt.

 

Bron: Movie Park Germany

Foto: Funspirit