Nieuwe achtbaan voor Freizeitpark Plohn

Freizeitpark Plohn is een Duits park, dat voornamelijk gekend is vanwege de houten achtbaan El Toro, gebouwd door GCI. Dit park is de laatste jaren sterk aan het investeren en zal volgend jaar opnieuw een nieuwe attractie openen.

 

Het Duitse park Freizeitpark Plohn opent opnieuw een nieuwe achtbaan, dit wordt al de zesde achtbaan van het park. Men koos ditmaal voor een achtbaan die uiterst geschikt is voor families met kinderen.

De nieuwe achtbaan zal geleverd worden door het Italiaanse bedrijf SBF Visa Group, dat in 2006 ook al een achtbaan leverde aan het park. Toen werd namelijk de achtbaan Raupe geopend, een Big Apple. De achtbaan wordt een compacte spinning coaster en zal gebouwd worden in de Japanse tuin van het park. Dit gebied is vlakbij de nieuwe ingang gelegen, die dit jaar opende.

Een naam is voorlopig nog niet bekend, maar de achtbaan zou moeten openen wanneer het nieuwe seizoen begint.

 

Bron en foto: Freizeitpark Plohn