LEGOLAND Deutschland investeert 26.6 miljoen euro in nieuw piratenhotel

LEGOLAND Deutschland kondigt alweer een groots, nieuw project aan. In het Feriendorf, gelegen naast het park, zal een nieuw hotel gebouwd worden: Pirate Island. Het gebouw, dat volledig gethematiseerd wordt naar piraten, zal 142 kamers krijgen. Deze kamers worden in een lego jasje gestopt. Zo kunnen er tot 594 gasten verblijven. Merlin Entertainment investeert hiervoor 26,6 miljoen euro. Het hotel zal openen in 2018.

 

In het seizoen van 2017 opent het park de nieuwe LEGO NINJAGO WORLD zone voor de bezoekers. Een investering van 9,2 miljoen euro. Hoofdattractie wordt hier de 4D LEGO NINJAGO The Ride. Dit is de grootste individuele investering in het park. Voor het hotel wordt opnieuw 26,6 miljoen euro geïnvesteerd in het park gelegen in Günzburg. Het hotel zal openen in 2018 en de bouwwerken zullen spoedig beginnen, aangezien de vergunningen al in december 2016 toegekend werden.

Met Pirate Island wordt opnieuw een unieke manier van overnachten gecreëerd. Pirate Island zal bestaan uit twee gebouwen, met 116 kamers voor vier personen en 26 voor vijf personen. De gebouwen zullen een L vormen rond een gigantische speeltuin met piratenschip. Het hotel zal drie verdiepingen tellen en de kamers zullen een LEGO look krijgen. Er zal ook een restaurant aanwezig zijn met indoor 320 plaatsen en 120 plaatsen outdoor.

 

 

Bron en foto: LEGOLAND Deutschland