Fotoalbum: Planckendael – december 2016

Themeparkfreak Timothy bezocht deze winterperiode het dierenpark Planckendael, gelegen nabij Mechelen. Door de koudere temperaturen ziet het park er heel anders uit dan tijdens de zomer. Een laagje witte smeltende sneeuw ligt op de paden en op de ontelbare vijvertjes een laagje ijs. Het is een bijzonder zicht. Waarschijnlijk denk je dat er geen dieren buiten zitten, maar het tegendeel is bewezen. Geniet mee van de foto’s van dit aangename dierenpark.

Wil je tijdens je bezoekje toch liever een warm plekje opzoeken, bezoek dan zeker eens het reptielengebouwtje in het themagedeelte Oceanië of de verwarmde serre in het Aziatische gebied. Hier zijn heel wat vogelsoorten te ontdekken die vrij door de serre vliegen. Durf jij door de donkere grot waar de python zich schuilhoudt? Laat je zeker niet tegenhouden om eens een winterbezoekje aan een park te brengen.