Het jaar begint met nieuwe renovaties in Disneyland Paris

Maandenlang wordt er al gewerkt in het Franse Disney park om het volledig te renoveren, grote attracties sloten maandenland en schuttingen waren alom aanwezig in het park. Nu het nieuwe jaar ingeluid is, zullen opnieuw enkele attracties sluiten voor een renovatie.

 

Nu het kerstseizoen afgelopen is in Disneyland Paris, begint een nieuwe ronde aan renovaties We sommen hieronder de attracties op die je de komende weken/maanden zal moeten missen.

 

Pirates of the Caribbean

Deze darkride met bootjes zal zes maanden gesloten blijven. Tijden de renovatie zal de hele attractie opgeknapt worden, maar er komen ook enkele nieuwigheden bij. Er zullen nieuwe effecten en figuren toegevoegd worden. Een van de belangrijkste toevoegingen zal vele fans blij maken, kapitein Jack Sparrow zal zijn plekje krijgen in de darkride, in de vorm van levensechte audio-animatronics.

 

Space Mountain Mission 2

Space Mountain Mission 2, een indoor achtbaan sluit eveneens voor enkele maanden. Deze renovatie gaat verder dan enkele effecten. Wanneer deze weer opent zal ze niet meer het huidige thema hebben, men verandert deze achtbaan namelijk naar ééntje met een star Wars thema. In de zomer zullen we dus Hyperspace Mountain mogen verwelkomen.

 

Mickey and the Magician

De komende drie maanden zullen we niet meer kunnen genieten van deze show, die plaatsvindt in het Walt Disney Studios park. Na drie maanden zal de show terugkeren.

 

Studio Tram Tour

Ook Studio Tram Tour in het Walt Disney Studios park blijft gesloten, dit tot mei 2017. Er was eerder sprake van drie nieuwe scenes die toegevoegd zouden worden, maar momenteel is het niet duidelijk of deze plannen daadwerkelijk uitgevoerd zullen worden.

 

Verder sluiten ook La Tanière du Dragon, Casey Jr en Le Pays des Contes de Fées. Deze attracties zouden drie maanden gesloten blijven.

Buiten de attracties om zullen ook de kamers van het Disney Hotel Cheyenne stelselmatig vernieuwd worden.

 

Bron: Disney