Ook in de sneeuw maakt Taron gewoon zijn rondjes

Met de eerste sneeuwval is de winter nu echt aangebroken. Ook in Duitsland heeft het de afgelopen dagen gesneeuwd. In Phantasialand bleven de attracties echter open, zelfs met deze sneeuw.

Het themapark Phantasialand is gelegen in de deelstaat North Rhine-Westphalia (Noord-Rijnland-Westfalen), ook daar viel de sneeuw de afgelopen dagen uit de lucht. Maar zelf met deze sneeuw bleef de nieuwe aanwinst van het park geopend. Taron is de snelste achtbaan ter wereld in de categorie achtbanen met meerdere lanceringen en werd vorig zomer geopend in het nieuwe themagebied Klugheim.

Meestal sluiten achtbanen bij vriestemperaturen, maar Taron kan blijven werken tot een temperatuur van -10°C. Dat liet Phantasialand deze week dan ook meteen zien en zo verschenen er op sociale media verschillende foto’s van Taron die reed in de sneeuw. Ook de Family Boomerang Coaster Raik en Inverted Coaster Black Mamba waren gewoon geopend.

 

Foto + Video: FreizeitparkNews NRW