Ferrari World kondigt opening nieuwe spectaculaire achtbaan aan

Ferrari World opende afgelopen jaar de nieuwe achtbaan Flying Aces, maar het park zit niet stil. Twee nieuwe achtbanen zijn momenteel nog in opbouw, de eerste is Mission Ferrari, een achtbaan met meerdere lanceringen en videoprojecties. De tweede is Turbo Track. Deze achtbaan zal geopend worden later dit jaar.

 

Na lang bouwen kondigt Ferrari World aan dat Turbo Track zal openen in maart 2017. Deze achtbaan werd gebouwd door Intamin Amusement Rides. Turbo Track is een shuttle coaster, waarbij je voorwaarts en achterwaarts zal gelanceerd worden aan 102 km/u. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, gaat deze achtbaan een piek op die doorheen het glas van de hal gaat en je zo op 62 meter hoogte zal brengen. Op deze manier kom je dus hoog boven het gebouw uit.

 

Volg het volledige project hier op de voet.

 

Bron en foto: Ferrari World