Eerste trackdelen Goldrush aangekomen in Slagharen

In het Nederlandse attractiepark Slagharen arriveerden vandaag de eerste baandelen voor de nieuwe achtbaan Goldrush die opent in het voorjaar. De gelanceerde achtbaan wordt gebouwd door Gerstlauer.

 

In Slagharen kan men nu volop beginnen met de bouw van de nieuwe achtbaan Goldrush, vandaag kwamen de eerste onderdelen aan in het park. De achtbaan zal een donkerrode track krijgen met zwarte supports.

Goldrush vervangt de oude Thunderloop die op pensioen gestuurd werd na 37 jaar dienst. De nieuwe achtbaan zal tot driemaal gelanceerd worden, tot een topsnelheid van 90 km/u. Tijdens de rit ervaar je twee inversies, enkele airtime-momenten vlieg je over het stationsgebouw.

 

Meer bouwupdates van deze achtbaan vind je hier.

Bron en foto’s: Slagharen