Russisch pretpark bouwt Flying Theater van Huss

Onlangs stelde Huss haar nieuwste attractie voor, namelijk een Flying Theater. Deze attractie zal gebouwd worden in het, in opbouw zijnde, Dream Island theme park dat in 2018 de deuren zal  openen in de Russische hoofdstad Moskou.

 

Dream Island theme park is een prestige project waarmee een miljard dollar gemoeid is. Dit moet het grootste indoor park ter wereld worden. Men noemt het nu al het Disneyland van Rusland. Over welke attracties er zullen komen staan,  is momenteel nog weinig bekend. Wat wel al geweten is is het feit dat er een Intamin coaster gebouwd zal worden. Om welk type achtbaan het gaat werd echter nog niet bekend gemaakt, maar het wordt alvast een attractie met een Teenage Mutant Ninja Turtles thema .

Onlangs kondigde Huss aan een Movie Base XS flying theatre attraction in het park te gaan bouwen. Bij dit type attractie wordt de illusie gewekt dat je kan vliegen. In dit geval zal je boven de dino’s gaan vliegen in Soaring above the dinosaurs.

Je neemt plaats in stoeltjes, waarbij je benen los hangen, deze worden door een grote hydraulische arm opgetild en door de bewegingen van de stoeltjes zal je de ervaring van vliegen krijgen.

Bron en foto’s: Huss