Disneyland Paris viert elke dag haar 25e verjaardag in 2017

Het is bijna 25 jaar geleden dat het Disneyland Park haar deuren opende net buiten Parijs. Om deze speciale gebeurtenis te vieren, kijken Mickey en zijn vrienden vooruit en worden ze de ontdekkingsreizigers van de toekomst in een buitengewone, splinternieuwe parade. Tijd om te schitteren! Over een ontdekkingsreis gesproken: de galaxy far, far away ligt binnen ieders bereik met twee nieuwe, speciale Star WarsTM attracties: Star Tours: The Adventures Continue en Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission. Dit wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring. De feestelijke sfeer zet zich voort met twee nieuwe dagshows naast het Kasteel van Doornroosje. Het Disneyland Park introduceert ook een nieuwe, schitterende avondshow met state-of-the-art technologie: Disney Illuminations. De nieuwigheden van de 25e verjaardag van Disneyland Paris in de schijnwerpers!

 

Nieuw: Star Tours: The Adventures Continue

Toen Star Tours bij de opening van het Disneyland Park in 1992 gelanceerd werd, ontpopte het zich al snel tot een iconische attractie. 25 jaar later is de attractie terug met een nieuwe ervaring, nieuwe bestemmingen, een nieuwe bestuurder, nieuwe personages en nieuwe 3D-technologie. Welkom bij Star Tours: The Adventures Continue! Bereid je voor op een gloednieuwe, avontuurlijke, intergalactische reis in 3D. Het wordt een episch avontuur.

Dankzij een groot aantal nieuwe scènes en meer dan 70 mogelijke missie combinaties, weten gasten nooit waar de Force hen mee naartoe zal nemen. Van de planeet Jakku, tot Naboo, Hoth, Tatooine, misschien via de Death Star en nog veel meer… Gasten reizen door de galaxy met een nieuwe piloot, C-3PO, en komen helden tegen die ze tot nu toe nog nooit ontmoet hebben. En kijk uit voor Darth Vader… Elk scenario, avontuur en onverwachte wending is willekeurig, om er op die manier voor te zorgen dat gasten keer op keer van een originele ervaring genieten en zich volledig onderdompelen in het universum van de Star WarsTM films. Inclusief Episodes I tot en met VII.

 

Nieuw: Meet the Dark Side of the Force

Goed nieuws! De gasten van Disneyland Paris krijgen dagelijks de kans om de gevreesde Darth Vader te ontmoeten. De nieuwe ruimte nabij Star Tours: The Adventures Continue is de locatie bij uitstek voor een privé meet & greet. Een kleine tip voor degenen die het aandurven om op te dagen: wees op je hoede bij het nemen van de foto.

 

Nieuw: Star Wars Hyperspace Mountain: Rebel Mission

In het voorjaar van 2017, neemt Star WarsTM zijn intrede in een legendarisch ruimteattractie. Space Mountain wordt Star Wars Hyperspace Mountain voor een

volstrekt unieke ervaring. In een volledig nieuwe omgeving, geïnspireerd door het Star WarsTM universum, sluiten gasten zich aan bij de Rebel Alliance en worden ze piloten op een sensationele missie. Ze reizen met grote snelheid door de Star WarsTM galaxy op de legendarische soundtrack van de saga.

De ervaring wordt helemaal compleet dankzij adembenemende speciale effecten. Het wordt een unieke en sensationele reis door het Star WarsTM universum waarbij gasten de TIE fighters en de dreigende Star Destroyer proberen te ontwijken.

 

Nieuw: Disney Stars on Parade

Een andere verrassing van formaat is de gloednieuwe Disney Parade. Met schitterende nieuwe praalwagens, nieuwe muziek, een overvloed aan Disney Figuren en nieuwe kostuums zal Disney Stars on Parade jong en oud verbazen.

Tijdens Disney Stars on Parade volgen we Mickey en zijn vrienden op een echte ontdekkingsreis naar het land van de verbeelding, verdeeld in 8 hoofdstukken. Mickey, Minnie, Donald Duck, Goofy en Knabbel en Babbel zijn de ontdekkingsreizigers van de toekomst met een steampunk geïnspireerde futuristische look. De helden van Toy Story volgen daarna en nemen de gasten mee “naar de sterren, en daar voorbij!”. Brul met Simba “Hakuna Matata” mee! Vervolgens herinneren Baloe en Mowgli ons eraan dat je “van beren leren kan”, op het geluid van de percussie die een gevoel van avontuur en een jungle sfeer oproept. Begeef je vervolgens naar Neverland met Peter Pan en de Verloren Jongens! Ook de onderwaterwereld wordt gevierd met Nemo, Marlin en Dory. Sta klaar voor het gebrul van de majestueuze draak van Maleficent, die prins Philip uitdaagt en vuur spuwt. Gelukkig overwint de romantiek van de Disney Prinsessen altijd het kwade. Het laatste hoofdstuk van deze wereld vol verwondering wordt afgesloten wanneer het boek zich sluit met een ijzige windvlaag, dankzij de geliefde heldinnen van Frozen.

 

Nieuw: Mickey presents “Happy Anniversary Disneyland Paris”

De Disney sterren nodigen de gasten elke dag uit om zich te verzamelen voor het podium bij het Kasteel van Doornroosje voor een grootse verjaardagshow. Vanuit alle hoeken van het park komen ze bijeen voor de komst van de bekendste muis. Voor deze bijzondere verjaardag haalt Mickey zijn allermooiste pak uit de kast: een smoking in de feestelijke kleuren blauw en zilver. 1, 2, 3, 4, het is tijd om allemaal samen te zingen: “Gelukkige verjaardag Disneyland Paris”!

 

Nieuw: The Starlit Princess Waltz

Met een snufje elfenstof opent Tinkerbell het feest. Doornroosje nodigt de andere Disney Prinsessen Ariël, Belle, Sneeuwwitje, Assepoester, Jasmine, Rapunzel en Tiana uit op het bal. Elke prinses maakt haar entree in een prachtige baljurk, speciaal gemaakt voor de 25e verjaardag, op de muziek van een romantische fanfare. Hun boodschap: het publiek eraan herinneren dat elke meisje, ongeacht haar leeftijd of achtergrond, een prinses is. Deze show wordt versterkt door het vrolijke dansen van de spectaculaire fonteinen voor het Kasteel van Doornroosje.

 

Nieuw: Disney Illuminations

Wanneer de avond valt, is het tijd voor een spectaculaire nieuwe ervaring: Disney Illuminations. Deze gloednieuwe show is een technisch hoogstandje boordevol geluid, licht, projecties, fonteinen en adembenemende pyrotechnische effecten.

Elke avond, tegen de achtergrond van het Kasteel van Doornroosje, neemt Mickey de gasten mee op een boeiende reis in de voetsporen van de helden van de geanimeerde meesterwerken. Hij brengt het publiek naar een dimensie waar de verhalen van De Kleine Zeemeermin, Finding Nemo en Frozen tot leven komen met, voor de allereerste keer, projecties van “live action” filmbeelden. Gasten zullen getuige zijn van een ongelooflijke zeeslag met de Black Pearl, het legendarische schip van Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean. Tot slot kan elke Star Wars fan genieten van een opeenvolging van “live action beelden” met de Millennium Falcon, TIE Fighters en Stormtroopers. De Force is sterk met Disney Illumunitations.

Geniet vanaf 26 maart 2017 van het schitterende nieuwe programma van de 25e verjaardag van Disneyland Paris