Technical Park stelt virtuele Skydive attractie voor

Technical Park is een Italiaanse bouwer van thrillrides, family rides en kleinere achtbanen. De bouwer stelde tijdens de IAAPA beurs te Orlando haar nieuwe VR attractie voor waarbij je een glijvlucht kan maken.

 

Het Skydive project moet je het gevoel gaan geven een Skydive vlucht te maken. Dit wordt bereikt door het gebruik van virtuele realiteit. Hierdoor krijg je een 360° ervaring.

Bij het begin van deze ervaring neem je plaats in een zogenaamd Paraglide attractie. Eens ingestapt krijg je een VR bril, wanneer je die op zet krijg je een 360° zicht op de omgeving, die gekozen wordt door de klant die deze attractie wil bouwen.

Wanneer de attractie gaat draaien, zullen de armen waarop de zitjes bevestigd zitten omhoog en omlaag gaan, om zo de illusie te creëren van de zweefvlucht.

 

 

Bron en foto’s: Technical Park