Nieuwe attractie voor Erlebnispark Tripsdrill in 2017

Het Duitse park Erlebnispark Tripsdrill opent volgend seizoen een nieuwe attractie.
In 2017 wil het park de focus terug leggen op thrill rides, daarom koos men om te investeren in een nieuwe sky fly.

 

Onlangs publiceerde het park op zijn Facebookpagina een filmpje waarin ze enkele tips onthulden over wat de nieuwe attractie voor seizoen 2017 zou kunnen zijn. Heel wat elementen in het filmpje verwezen naar het begrip “vliegen”. Er werd door de fans dus al stevig gespeculeerd. Door de vele verwijzingen behoorde een sky fly-attractie uiteraard tot de kanshebbers. Deze week bevestigde het park dat het om dit soort attractietype gaat.

In een Sky Fly-attractie nemen de bezoekers plaats in een zitje waaraan 2 manueel bestuurbare vleugels gemonteerd zijn. Het zitje is vervolgens bevestigd aan een grote stalen constructie die op zijn beurt ook nog eens roteert rond zijn as.
Door de vleugels op en neer te bewegen begint het zitje (het vliegtuig) te tollen. Net omdat je zelf de controle hebt over de vleugels, kan je de rit zo intens maken als je zelf wil. Hou je niet van een te wilde rit, geen probleem, je hoeft de vleugels niet te bewegen. Kan je nooit genoeg krijgen van het adrenalinegevoel, ga dan gerust je gang en probeer zo veel mogelijk rotaties per rit te maken. Dolle pret verzekerd.

 

Bron: Tripsdrill