Universal Orlando opent nieuw hotel in zomer van 2018

Universal Studios Orlando heeft aangekondigd een gloednieuw hotel te openen in de zomer van 2018. Met dit nieuwe hotel wil het resort betaalbare klasse aanbieden.

 

Universal’s Aventura Hotel moet tegen een redelijke prijs overnachtingen aanbieden voor de reiziger die wat meer klasse zoekt. Dit wordt het zesde hotel van het resort. De glazen toren zal 600 kamers tellen, waardoor het resort maar liefst 6200 kamers zal tellen, wanneer ook de uitbreiding van het Universal’s Cabana Bay Beach Resort klaar is in 2017.

De lobby van het Aventura Hotel krijgt 6 meter hoge ramen die een uitzicht bieden op het zwembad. De gasten zullen kunnen dineren in een moderne food hal die de gewone keuken aanbiedt. Deze food hal zal een markt look krijgen, men kan er ook een bar vinden, een souvenirshop en een mogelijkheid tot het huren van een wagen.

Op het dak van het hotel komt een unieke bar en grill, waar de gasten kunnen smullen van een lekker hapje met een panoramisch uitzicht op Universal Orlando en het omliggende tropische landschap.

Het nieuwe hotel komt te liggen naast het Sapphire Falls Resort en op wandelafstand van de Universal Orlando Themaparken zoals Universal Studios Florida, Universal’s Islands of Adventure en Universal’s Volcano Bay Waterpark, dat in 2017 de deuren opent.

Bron: Attractionsmagazine

Foto’s: Universal