Nieuw hotel voor Legoland Windsor

In  de zomer van 2017 zal het Legoland Resort te Windsor een nieuw hotel openen met een kasteel thema. Het zal zeer toepasselijk de naam Castle Hotel krijgen.

 

Op 1 juli 2017 mag het Legoland Windsor Resort zich verwachten aan een gloednieuw hotel. Dit hotel krijgt 61 gethematiseerde kamers. De gasten zullen de keuze hebben tussen kamers in een Tovernaar of ridder thema. Elke kamer is zo ingedeeld dat er een apart gedeelte is voor volwassenen en een deel speciaal voor kinderen.

 

Het nieuwe hotel komt naast het bestaande Legoland Windsor Resort hotel te liggen. Het Castle hotel dompelt je onder in de betoverende wereld van ridders, prinsesses, tovenaars en vrolijke narren. Grote en kleine lego kunstwerkjes zullen de lobby sfeervol sieren. Het midden van de lobby zal gedomineerd door een gigantische Lego tovernaar, die speciale lego magie laat ontstaan met zijn toverstaf. Er komt in het hotel uiteraard ook een restaurant, indoor speelzone en een outdoor speeltuin.

De prijzen voor het hotel zullen beginnen bij £572 voor een familiekamer (twee volwassenen en twee kinderen). Hierin zit begrepen: Tickets voor het park voor twee dagen, ontbijt en allerlei speciale voordelen.