‘Making-of Symbolica’ vanaf nu te volgen op YouTube

In de Efteling wordt momenteel gebouwd aan de nieuwe attractie van de Efteling, Symbolica: Paleis der Fantasie. Het paleis wordt gebouwd ter ere van het 65-jarig jubileum van het attractiepark en opent aankomende zomer haar deuren voor publiek. Tot die tijd kan de bouw van het paleis en de thematisering van de attractie gevolgd worden via het Efteling YouTube kanaal, waar maandelijks een nieuwe making-of aflevering van de attractie te zien zal zijn. In totaal verschijnen acht afleveringen van de making-of van Symbolica.

 

 

In deze eerste aflevering is o.a. te zien hoe de bouw van de overdekte familieattractie vordert. De kijker ziet hoe de gedachtewereld van Henny Knoet, de geestelijk vader van Efteling-mascotte Pardoes, de inspiratie vormt voor de bouw van Symbolica. Daarnaast worden de uitgangspunten van de attractie toegelicht. Zo wordt duidelijk dat Symbolica gekenmerkt zal worden door universele fantasiethema’s, verwondering en interactie, waarmee een unieke beleving aan gasten van verschillende nationaliteiten en generaties wordt geboden.

 

Symbolica: Paleis der Fantasie

Vanaf aankomende zomer mogen bezoekers van de Efteling op audiëntie bij de koning in Symbolica, het Paleis der Fantasie. Een wonderlijke overdekte familie-attractie waar niets is wat het lijkt. Iedereen is er welkom. Van jong tot oud. Tovernar Pardoes zorgt ervoor dat een bezoek verrassend en betoverend zal zijn. Bezoekers worden meegevoerd door geheime gangen en langs magische vertrekken, waarbij ze van de ene verbazing in de andere vallen.