Movie Park Germany sluit Ice Age darkride

De bootvaart darkride Ice Age Adventure sluit voorgoed in Movie Park Germany. Deze attractie nam je mee voor een bootvaart doorheen de wereld van de filmfiguurtjes. Een update voor deze attractie liet al een tijd op zich wachten, de vorige directeur Wouter Dekkers, wou destijds al de attractie een update geven.

 

Ice Age Adventure zal volgend jaar niet heropenen in Movie Park Germany. Het park nam deze beslissing omdat de licentie met 20th Century Fox afgelopen is. Ook de personages die men regelmatig kon spotten in  het park voor fotomomenten zullen niet terugkeren.

Het gebouw waarin de darkride gebouwd is zal wel een nieuwe bestemming krijgen, dat werd bevestigd door het park aan onze collega’s van parkerlebnis. Enkel in de 4D-bioscop zal je nog Ice Age kunnen beleven, in de film Ice Age: No time for nuts.

 

 

Voor volgend jaar zal de focus liggen op de nieuwe achtbaan Star Trek: Operation Enterprise. Deze achtbaan wordt geopend vlakbij de ingang. De bouwupdates kan u volgen op onze bouwpagina.

 

Bron: Parkerlebnis

Foto: Themeparkfreaks