Mirabilandia transformeert Master Thai naar VR-experience

Het Italiaanse pretpark Mirabilandia, gelegen nabij Ravenna, duikt in de wereld van de virtual Reality.
De bezoekers van de attractie Max Adventures Master Thai zullen binnenkort, met behulp van een speciale VR-bril, kunnen genieten van een wilde tocht doorheen de Jungle.

 

De duellerende achtbaan ‘Max Adventures Master Thai’, die gebouwd werd in 2011 door Preston & Barbieri, zal omgetoverd worden tot een VR-coaster in ware Indiana Jones-stijl. In het station neem je als bezoeker plaats in één van de speciale Jungle Jeeps. Vervolgens zet je de speciale VR-bril op je hoofd en vanaf dan ben je klaar voor dit spannende avontuur. De Jeeps nemen je mee op een spannende race doorheen de gevaarlijke Jungle. Welke Jeep zal het eerst arriveren op de eindbestemming?

 

Master Thai is niet de enige achtbaan in Mirabilandia. In totaal heeft het Italiaanse park er 6. Een absolute topper is Katun, een krachtige B&M Inverted coaster. Deze attractie met een first drop van maar liefst 50m, neemt je mee doorheen 6 inversies aan een duizelingwekkende snelheid.
Een andere klepper die je absoluut niet mag missen bij een bezoekje aan dit park is de achtbaan ISpeed, een Intamin Launch coaster. In slechts 2,2 seconden wordt je gelanceerd van 0 tot 100 km/h. Deze baan haalt een topsnelheid van 120 km/h.

 

Bron: theparks