Fotoalbum: Zoom Erlebniswelt – september 2016

Zoom Erlebniswelt is gelegen in de Duitse stad Gelsen Kirchen. Dit dierenpark ontstond aan het begin van de 21ste eeuw uit de oude Ruhr Zoo. De oude zoo was zo verouderd dat men besloot deze volledig te vernieuwen en te voorzien van een nieuwe naam. Deze zoo bestaat uit drie themazones. De eerste zone is Alaska, hier leven dieren als lynxen, wolven, elanden, sneeuwuilen, maar ook poolvossen, ijsberen en zeeleeuwen. Het tweede gebied is Afrika, hier leven dieren die je ook in Afrika kan vinden als steppezebra’s, struisvogels, maraboes, parelhoenders, elandantilopen, springbokken en zwarte paard-antilopen. Verder vind je er ook roofdieren als leeuwen, gevlekte hyena’s, natuurlijk mogen er geen apen ontbreken. In het themagebied Azië zijn onder meer orang-oetans, Siberische tijgers, kleine panda’s en kamelen te zien. Michael en Greet bezochten dit dierenpark en maakten heel wat foto’s.