Grootste indoorpretpark van België opende vandaag de deuren in Namen

Geen plannen tijdens de kerstvakantie nu bijna alle pretparken gesloten zijn? Dan is Funland misschien een alternatief. Funland, het grootste indoorpretpark van België, zal tijdens de kerstvakantie van 17 december tot 8 januari voor de tweede keer neerstrijken in de beurshallen van Namen.

 

In Funland zijn er meer dan 30 attracties en entertainment te vinden op 8000m². Er is 1 vaste toegangsprijs waarmee je alle attracties kan doen, je hoeft dus niet per attractie te betalen. Deze toegangsprijs bedraagt 9,50 euro voor kinderen vanaf 101 cm tot en met 130 cm, volwassenen betalen 14,50 euro en kinderen tot en met 100 cm mogen gratis naar binnen. Funland is geopend van 11u tot 20u en dit gedurende de hele kerstvakantie. Enkel op kerstavond en oudejaarsavond is het pretpark gesloten.

Dit jaar is er zelfs een achtbaan in het pretpark aanwezig. Het gaat om Tokyo Express van kermisexploitant Johan Deville. Naast de achtbaan is er ook een caroussel, een glazen paleis, een spookhuis, trampolines, glijbanen, vliegtuigjes, een circus en vele andere attracties.

De expo van namen is gelegen in het hart van Wallonië waar de snelwegen E42 en E411 samenkomen. Het ligt minder dan een uur van Brussel of Luik en is ook makkelijk bereikbaar vanuit Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Het exacte adres is Av. Sergent Vrithoff 2 – 5000 Namur.

 

Voor meer informatie kan u terecht op www.fun-land.be.

 

Bron: Fun-land.