Fotoalbum: Burger’s Zoo – september 2016

Burger’s Zoo ontstond al in 1913, de zoo begon als Fazanterie waar je de fazantencollectie van Johan Burgers kon bezichtigen. In 1923 verhuisde de collectie naar Arnhem, waar een echte dierentuin ontstond. In deze zoo vind je meerdere overdekte gebieden, elk gebied heeft een ander thema en er leven meerdere dierensoorten. Burger’s Park, in dit gebied vind u dieren als olifanten, Sri Lanka Panter en heel wat apensoorten. Burgers’ Safari, hier kan u enkele dieren observeren vanuit een observatietoren, zoals jachtluipaarden en de leeuwenfamilie. Verder vind u hier ook de breedlipneushoorn, zebra’s en giraffen. Maar er vallen nog veel meer dieren te ontdekken in de Mangrove, Dessert, Rimba, de Bush en het Ocean Aqaurium. Michael en Greet bezochten dit dierenpark en brachten heel wat foto’s mee.