Winterwonderland 2016: Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is ook in de wintermaanden geopend! Tijdens Winter Slagharen kun je genieten van meer dan 30 spannende attracties en shows. Na een ritje in de Oldtimers of de 40-meter hoge Free Fall kun je even opwarmen bij het kampvuur onder het genot van een beker warme chocolademelk of glühwein.

Ook bij minder weer kun je genoeg overdekte avonturen beleven. Breng een bezoek aan de 4D-film en laat de kinderen een ritje op pony maken in het overdekte parcours. Vergeet niet een kijkje te nemen bij het verrassende straatentertainment en de wervelende ijsshow Slagharen On Ice. De dag sluit je spectaculair af met Miracle of Lights: een lichtjesparade met een nieuwe slotshow inclusief water, lasers en vuurwerk.

Winter Slagharen is geopend in alle weekenden van november en december en vervolgens dagelijks in de periode van 17 december 2016 tot en met 8 januari 2017 van 11:00 uur tot 18:00 uur.

Van 5 november t/m 23 december zijn tickets voor het attractiepark inclusief een gratis ticket voor Aqua Mexicana. Deze tickets zijn af te halen bij de kassa en de Aqua Mexicana shop. Vergeet je zwemkleding niet! Tickets op basis van beschikbaarheid.

 

Aqua Mexicana

Maak van de koude winterdag een tropisch avontuur! Breng een bezoek aan het nieuwe waterpark Aqua Mexicana met palmbomen, watervallen en alles wat daarbij hoort. Durf jij een afdaling te maken van de spannende glijbanen of vermaak jij je liever in de waterspeelplaats? Tot slot kom je even helemaal tot rust in de grootste whirlpool van Nederland.

Aqua Mexicana is geopend op geselecteerde dagen in de maanden november en december en vervolgens dagelijks in de periode van 17 december 2016 tot en met 8 januari 2017 met variabele openingstijden.

 

Openingstijden van 31 oktober tot en met 16 december 2016 + 9 januari 2017

Maandagen van 10:00 uur tot 14:00 uur*

Woensdagen van 12:00 uur tot 18:00 uur**

Vrijdagen van 15:00 uur tot 20:00 uur**

Zaterdagen van 11:00 uur tot 20:00 uur

Zondagen van 11:00 uur tot 20:00 uur

Openingstijden van 17 december 2016 tot en met 8 januari 2017

 

Dagelijks van 11:00 uur tot 20:00 uur

* Toegang tot het waterpark alleen voor gasten van het vakantiepark.

** Op deze dagen is het attractiepark gesloten en heb je naast het ticket voor het waterpark geen aanvullend ticket voor het attractiepark nodig.