Magic Mountain achtbaan in Gardaland wordt VR-coaster in 2017

Het Italiaanse pretparkresort Gardaland zit nooit stil, dit jaar opende er een volledig nieuwe Kung Fu Panda zone, volgend jaar zal het park uitpakken met een VR ervaring op de achtbaan Magic Mountain.

 

Gardaland is een park waar voortdurend vernieuwd wordt. Dit jaar opende het park nog een volledig nieuwe themazone voor de kids met Kung Fu Panda thema. In deze zone kwamen enkele nieuwe attracties waaronder een achtbaan. Ook een jaar eerder opende het park een nieuwe achtbaan met Oblivion – The Black Hole, een Dive Coaster van de Zwitserse bouwer B&M. Ook werd het overnachtingsaanbod sterk uitgebreid met een gloednieuw hotel.

In 2017 zal het park gaan investeren in haar oudste, nog werkende achtbaan, Magic Mountain. Deze achtbaan staat al sinds 1985 in het park en kreeg in 2009 gloednieuwe treinen. Voor volgend jaar zal er een VR-ervaring toegevoegd worden aan de rit. Dit betekent dat je met een speciale bril een totaal andere wereld zal ontdekken tijdens de rit. Welke film of thema er zal gebruikt worden is vooralsnog niet geweten.

 

Bron en foto: Gardaland