De nieuwigheden van Le Pal in 2017

Het Franse themapark Le Pal investeert elk jaar opnieuw in nieuwigheden, soms attracties, maar vaak ook in het dierenpark. Ook in 2017 zal dat niet anders zijn, geen nieuwe attractie ditmaal maar wel diertjes.

 

In Le Pal opende dit jaar nog een nieuwe zweefmolen ook volgend jaar zullen de bezoekers enkele nieuwigheden kunnen ontdekken. Een van de nieuwigheden vinden we in het dierenpark. Daar zullen vanaf volgend jaar Sneeuwluipaarden hun intrek nemen in een gloednieuw verblijf.

Verder komt er een gloednieuw dierenverblijf, waar alligators zullen wonen. Het verblijf wordt momenteel volop gebouwd rond een natuurlijke vijver die al in het park lag, waardoor de dieren niet in een kunstmatige omgeving moeten leven.

Een laatste nieuwigheid vinden we terug in de 4D-bioscoop van het park. Hier zal de film Happy Family vertoond worden.

 

Deze film werd ontwikkeld door Mack Media en was al te zien in het Duitse Europa-Park.

 

 

Bron en foto’s: Le Pal