Holly’s Wilde Autofahrt bijna volledig verdwenen uit Holiday Park

De wilde Muis achtbaan Holly’s Wilde Autofarth is bijna volledig verdwenen uit het Duitse Holiday Park. Op een fandag die tijdens de Halloweenperiode plaatsvond werd het afscheid al aangekondigd.

 

In Holiday Park blijft men niet bij de pakken zitten, de Wilde Muis Achtbaan Holly’s Wilde Autofarth werd al bijna volledig afgebroken. De achtbaan werd verkocht, maar momenteel is nog niet geweten aan wie. Het is mogelijk dat deze in een ander park terecht komt, maar het zou eventueel ook kunnen dat ze het kermiscircuit op gaat.

Volgend jaar zal het park dus een achtbaan minder aanbieden, maar in 2018 komen er in de Holly zone (of deze zo blijft noemen is niet geweten) alvast enkele nieuwe attracties. Een daarvan zou een zeer grote worden.

Het is niet de eerste achtbaan die het park verlaat sinds de Plopsagroep het park in handen heeft, eerder werd al afscheid genomen van het oude Super Wirbel, hiervoor kwam de spectaculaire Sky Scream in de plaats.

 

Foto’s: Holiday Park