Sunkid introduceert nieuw attractietype met Sundancer

Sunkid presenteerde op de EAS beurs in Barcelona een nieuw attractietype voor, dat volledig gericht is op families. Deze attractie sluit volgens de fabrikant aan bij de lijn aan familie-attracties die gebouwd worden door Sunkid Heege.

 

De Sundancer is een mooie aanvulling op reeks familie-attracties die deze bouwer al kon aanbieden. Op een beperkte oppervlakte kan een attractie gebouwd worden met een medium aan capaciteit maar een maximum aan fun.

 

 

Voor de ontwikkelaars was de fun factor een van de belangrijkste aspecten, samen met het familiale karakter. De bediening van deze attractie is zeer eenvoudig, personen die plaats nemen zullen deze herkennen van de Butterfly, Luna Loop en Nautic Jet.

De Sundancer beweegt in twee draairichtingen, net als een planeet die rond de zon draait. Het center van de attractie draait rond, de bezoeker kan zelf bepalen hoe snel de gondel zelf zal ronddraaien, ook dit wordt geregeld door de inzittende. De gondel zelf heeft een kantelmechanisme, dit zal verder kantelen bij hogere snelheden.

 

Bron en foto’s: Sunkid