Skyline Attractions stelt nieuw concept voor

De  gloednieuwe attractiebouwer Skyline Attractions heeft een concept voorgesteld van een nieuw attractietype. Het gaat om een soort achtbaan met twee inversies.

Skyline Attractions is een jong bedrijf dat op 1 juli 2014 werd opgericht door Jeff Pike. Skyline Attractions is een Amerikaans bedrijf gevestigd in Orlando in de staat Florida. De nieuwe attractie valt nog het best te vergelijken met de Dare Devil Chaos Coasters die Six Flags de laatste jaren in hun parken openden. Alleen bestaat deze attractie niet uit 1 looping, maar heeft deze 2 inversies.

De attractie heeft twee treinen waar elk 16 personen plaatsnemen, goed voor 32 personen per rit. De twee treinen zijn aan elkaar vastgemaakt waardoor je eigenlijk 1 hele lange trein krijgt. De bezoekers zitten met 2 naast elkaar en er zijn zowel zitjes die voorwaarts staan als achterwaarts, een beetje zoals in een trein dus. Hierdoor kun je eigenlijk met 4 vrienden tegelijk plezier beleven en kan je de schrik in elkaars ogen zien.

 

Video: Skyline Attractions