Een angstig mooi Halloween in Heide Park

Achtbanen in het donker, familieplezier en horrorattracties, zo viert Heide Park Halloween. Het evenement vindt plaats van 14 tot 30 oktober.

 

Wanneer de donkerste nachten van het jaar beginnen, krijgt men in Heide Park de angstkoorts. Van 14 tot 30 oktober 2016 zal het grootste pretparkresort van Noord-Duitsland negen dagen lang Halloween vieren. Op vrijdagen, zaterdagen en zondagen zullen de bezoekers ondergedompeld worden in een horroravontuur in een prachtig gedecoreerd park met verlichte achtbanen en een extra Halloween programma tot 22 uur.

Grote en kleine griezelvrienden zullen enge en mooie momenten vol horror beleven en ritjes maken op mooi verlichte attracties in het donker. 80% van de attracties zal geopend zijn tot 21 uur. Circus Of Horror nodigt je uit in een avontuurlijke wereld vol magie, tovenarij, illusies en behekste wezens.  s’ Avonds betreden de piraten de tribune om hun gevechten uit te vechten. In Lucky Land kunnen kleine Halloween fans zich laten schminken, brood bakken en pompoenen uitsnijden.

Dappere vier- tot twaalfjarigen kunnen de uitdaging aangaan in KRAKE Lives! Kids. Tussendoor lokken de kleurrijke kraampjes je naar de middeleeuwse markt met ambachten en verschillende voedingsmiddelen en dranken. De BOO Crew uit Hamburg zullen elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond zich uitleven in de spookhuizen: Inferno, Asylum, Turm der Dunkelheit en Sektor 23.  Deze zijn beschikbaar vanaf 14 jaar en sommige vanaf 16 jaar. Rond het meer kunnen de bezoekers genieten van een lichtshow op het water, dit om half zeven. Om half negen is er een extra show met lasers, waterfonteinen, projecties en vuurwerk.

Halloweenfans die liever niet naar huis rijden na de spookachtige ervaring kunnen overnachten in een van de gethemede kamers van het Heidepark Abenteuerhotel. Voor gezinnen met kinderen gaat het enge plezier verder met extra’s als enge cocktails of een exclusieve Halloween verrassing voor de jongsten. De Demon kamers zijn dan weer niet geschikt voor angsthazen. Hier gaat de horror verder achter de gesloten deuren.

Het Halloween evenement zit inbegrepen in een dagticket. Avondticketten zijn voor vrijdag, zaterdag en zondag. Deze zijn beschikbaar vijf dagen op voorhand via www.heide-park.de voor € 21, aan de poortjes kosten deze vanaf 16 uur € 26.