Plopsa verbiedt killerclowns

Naar aanleiding van enkele incidenten heeft Plopsa besloten geen bezoekers toe te laten die verkleed zijn volgens de laatste trend als ‘killerclown’.

 

De laatste tijd worden er regelmatig killerclowns gespot in verschillende landen. Afgelopen week werden zelfs de eerste gevallen in Vlaanderen gesignaleerd. Ook in Plopsaland De Panne daagden vandaag, op de eerste dag van de herfstvakantie, enkele mensen verkleed als killerclown op. “We hebben hierover enkele klachten van bezoekers ontvangen. Deze mensen, verkleed als killerclown, werden dan ook vriendelijk verzocht iets anders aan te doen of het park te verlaten.”, aldus Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne. “Ook bezoekers die niet herkenbaar zijn of wiens gezicht bedekt is, zullen geweigerd worden aan de ingang van het park.” Dezelfde regel wordt doorgetrokken naar de andere Plopsa-parken. “Halloween bij Plopsa is een gezellig griezelfeest op kinderformaat. Dat willen we graag zo houden.”, besluit Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

 

Griezelfans kunnen nog de hele herfstvakantie dagelijks terecht in de Plopsa-parken. In Plopsaland De Panne geeft Piet Piraat samen met Stien Struis of Berend Brokkenpap tijdens de weekends het beste van zichzelf tijdens een spannende Halloween Show. Op de weekdagen, van 31 oktober tot en met 4 november, slaat Ketnet zijn tenten op in het park om er samen met Nachtwacht, Ghost Rockers en de KetnetBand een onvergetelijk halloweenfeest van te maken. Op diezelfde dagen zakt Piet Piraat af naar Plopsa Indoor Hasselt, waar hij alle bezoekers trakteert op een griezelleuke show! Plopsa Coo kiest voor een eigen, originele versie van Halloween in de vorm van Dinoween. Op zaterdag 29 oktober en 5 november is Plopsa Coo extra lang open en wordt de avond afgesloten met een adembenemend vuurwerk aan de voet van de Watervallen.