Wat te verwachten in Holiday Park in 2017

Het seizoen is bijna om, dat betekent uitkijken naar het volgende. Dit uitkijken gaat meestal gepaard met de aankondigingen voor de nieuwigheden, zo ook in Holiday Park. Het park zal enkele nieuwe attracties openen, maar ook afscheid nemen van een achtbaan.

 

Tijdens de fandag van het Duitse Holiday Park, onderdeel van de Plopsa Groep, werden de nieuwigheden voorgesteld die we mogen verwachten in 2016. De Plopsa Groep knapte al heel wat zones op in het park, met heel wat nieuwigheden, zo werd dit jaar nog de Airshow ’71 afgewerkt.

Volgend jaar gaat de zone rond de Star Flyer ‘Lighthouse Tower’ aangepakt worden. Deze zone zal twee nieuwe attracties krijgen. Op het water komt een Jet Ski Carrousel, gebouwd door Zierer. Naast het water komt een bootjes carrousel, Metallbau Emmeln zal instaan voor de bouw hiervan. Verder komt er op het strand een nieuwe speeltuin. De zone zal ook een nieuw horecapunt krijgen, in de vorm van een beach bar en sanitaire voorzieningen.

Verder zal de vrije val toren Anubis Free Fall technisch weer op punt gesteld worden, dit moet er voor zorgen dat men weer op volle capaciteit zal kunnen draaien.

Er wordt ook vooruit gekeken naar 2018. Het park zal in 2017 afscheid nemen van Holly’s Wilde Autofarth. Dit wordt de tweede achtbaan, na Super Wirbel, die verdwijnt sinds het park in de Plopsa Groep opgenomen is. Wat men als vervanger zal bouwen blijft nog even geheim, maar men spreekt over een grote nieuwe attractie.

Steve Van Den Kerkhof, CEO van de Plopsa Groep, vertelde in eerdere interviews al dat hij graag een familiale achtbaan zou openen in het park, omdat het park momenteel al twee grote achtbanen heeft met Expedition GeForce en Sky Scream. Of dit de nieuwe grote attractie wordt zal nog even afwachten zijn.

14590418_1510483252301154_8850702059617606992_n

 

Foto: Holly Info