Party Piet Pablo presenteert Het Mega Sint Spektakel in de Julianatoren

Party Piet Pablo, op dit moment de populairste Piet van Nederland en Vlaanderen, heeft deze maand maar liefst 50 miljoen Youtube views bereikt. Vandaag is zijn nieuwe album vol Sinterklaas hits en ook zijn nieuwe single “De Sinterklaas en Pieten Jump” gepresenteerd. Tevens komt er over anderhalve week een duet met Love Piet uit en heeft hij bekend gemaakt dat op 19, 20 en 26 november Het Mega Sint Spektakel in de Julianatoren gaat plaatsvinden. 

Het Mega Sint Spektakel
Voor het eerst in de geschiedenis opent kinderpretpark Julianatoren haar deuren in de winter. Party Piet Pablo huurt het Apeldoornse pretpark exclusief af om op 19, 20 en 26 november Het Mega Sint Spektakel plaats te laten vinden. Naast de attracties kunnen de kinderen genieten van De Mega Sint Show. Op het park zijn enorm veel Pieten, mag je Amerigo aaien, ga je Sinterklaas in het echt ontmoeten en zijn er fantastische meet & greets met o.a. Party Piet Pablo en Love Piet. Tevens kun je naar de Pietendisco, de Dansschool show of haal je je eigen Pieten diploma. Natuurlijk wordt de dag afgesloten met een grandioos uitzwaaifeest.


Mini-serie

Speciaal voor dit spektakel is in samenwerking met de Julianatoren ook een mini-serie met Party Piet Pablo, Love Piet, meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin ontwikkeld welke vanaf november te zien is op www.facebook.com/julianatoren.

Meer informatie over Het Mega Sint Spektakel bij de Julianatoren is te vinden op www.hetmegasintspektakel.nl