Halloween met Piet Piraat in Plopsaland De Panne

Het Halloween evenement van Plopsaland De Panne is in de eerste plaats zeer familievriendelijk, geen monsters of enge spookhuizen, maar mooie decoratie. Tijdens de Halloweenperiode komt Piet Piraat op bezoek voor een Halloween show tijdens de weekends.

 

Piet Piraat show

Piet Piraat en Berend Brokkenpap zijn klaar voor het grootste Halloween feest van het jaar! De piraten besluiten Halloween te vieren in een verlaten piratenmuseum. Maar wanneer Berend een oud, stoffig beeldje kapot laat vallen, verzeilen onze twee piraten in een spannend avontuur met spoken, sprekende spiegels en schatkisten.

 

Ketnet Halloween Nocturnes

Hou je wel van een attractiepark in het duister? Dan zijn de Ketnet Halloween Nocturnes misschien iets voor jou. Tijdens deze dagen zetten de Ketnetwrappers het park op stelten en wordt dit huiveringwekkende Halloween feest afgesloten met een betoverend vuurwerk.

 

Data

Piet Piraat Halloweenshow: 15, 16, 22, 29 & 30 oktober en 5 & 6 november in Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes: van 31 oktober t.e.m. 4 november in Plopsaland De Panne