Bouwwerkzaamheden gestart voor nieuwe attractie in Erlebnispark Tripsdrill

Het Duitse Erlebnispark Tripsdrill is begonnen met de bouwwerkzaamheden voor een nieuwe attractie. Deze zal volgend jaar moeten openen.

 

Met de opening van “Heißen Ofen”, wat zoveel betekend als “Hete kachel”, waren de laatste werken in Erlebnispark Tripsdrill deze zomer achter de rug. Ondertussen is men in het Duitse pretpark opnieuw begonnen met bouwenwerkzaamheden, ditmaal voor een nieuwe attractie die volgend jaar in 2017 al moet openen.

Deze nieuwigheid voor volgend jaar komt naast de “Gugelhupf-Gaudi-Tour” te staan, exact op de plaats waar vroeger de waterfontein stond. In deze waterfontein konden kinderen spelen en verkoeling zoeken bij extreme hitte.

Ondertussen zijn er reeds enkele bouwkranen gespot op dit stukje grond en zijn de afbraakwerken van de fontein gestart. Ook de nodige signalisatie is aangebracht.

Het is nog vrij onduidelijk wat de bezoekers mogen verwachten.Of de attractie zal opengaan bij het begin van het nieuwe pretparkseizoen of net ietsje later, dat wordt nog koffiedik kijken.

Erlebnispark Tripsdrill zette zichzelf onlangs op de kaart met de opening van de spectaculaire gelanceerde achtbaan “Karacho” in 2013. De achtbaan behaald een topsnelheid van 90 km/u in amper 1,4 seconden tijd en gaat 4 keer overkop.

 

 

Bron: Parkerlebnis

Foto’s: Thomas Frank (Parkerlebnis.de)