Halloween Fiësta Mortal dit weekend van start in Bellewaerde

Dit weekend start een nieuwe editie van Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde.  Na 15 jaar is de Halloweenperiode uitgegroeid tot één van de meest belangrijke periodes van het jaar voor het park.  Halloween in Bellewaerde is steeds een leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, decoratie en extra Halloween Specials voor de hele familie.  Ook dit jaar zal Don Eduardo de los Muertos, de ceremoniemeester van Fiësta Mortal, trollen, heksen, zombies, moordlustige dokters en krankzinnige kampeerders meebrengen om het park om te toveren tot een huiveringwekkende feestcocktail.

 

Huiveringwekkende feestcocktail

Ook in 2016 komt de geheimzinnige begrafenisondernemer Don Eduardo de los Muertos naar Bellewaerde.

Tijdens Halloween Fiësta Mortal, brengt hij trollen, heksen, zombies, moordlustige dokters en krankzinnige kampeerders mee.  Bellewaerde verandert in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials.

Voor de allerkleinsten voorziet Don Eduardo een Halloweenfeest op hun maat met een aangepaste zone vol grappige kleurrijke trollen.

Om even te bekomen van al het schrikken, is er de familieshow Mortal Nightmares.  In deze show droom je met je ogen open en word je meegenomen naar een nachtmerriewereld waar de gemene heks “Devilina” het voor het zeggen heeft. Deze show is uitgeroepen tot één van de beste illusieshows ter wereld.  Een echte aanrader voor de hele familie.

Dit jaar kunnen de bezoekers genieten van een nieuwe 4D film rond de figuur Dracula.  Deze griezelige actiekomedie voor het hele gezien neemt je mee met Kevin en zijn vader op vakantie in Transsylvanië waar ze geconfronteerd worden met graaf Dracula.

 

Bellewaerde & Halloween

In 2001 was Bellewaerde een van de eerste Belgische themaparken waar er Halloween werd gevierd. Na 15 jaar, is de Halloween periode uitgegroeid tot één van de meest belangrijke periodes van het jaar met 10% van het jaarlijks bezoekerscijfer.

Halloween in Bellewaerde is steeds een leuke mix van gehalloweeniseerde attracties, decoratie en extra Halloween Specials voor de hele familie. Het is nagenoeg het enige themapark in België dat zover gaat in het decoreren van het volledige park.

 

Voordelige tickets online

Speciaal voor het eerste weekend van de halloweenperiode loopt er online een Halloween Launch Promo (2 +1 GRATIS). Bij aankoop van 2 tickets, krijg je het 3de ticket gratis.  Deze tickets zijn enkel geldig op 15 & 16 oktober. Kinderen kleiner dan 1m komen het park gratis binnen.

 

Praktisch

In Bellewaerde kan Halloween Fiësta Mortal gevierd worden op 15, 16, 22 & 23 oktober en alle dagen van 29 oktober tot en met 6 november 2016.

Wanneer de nacht valt, wordt Halloween Fiësta Mortal net dat ietsje spannender. Er zijn Mortal Nocturnes van 10u tot 21u op 22, 29 & 31 oktober en op 1 & 5 november 2016. Alle vijf de nocturnes worden afgesloten met een spetterend muzikaal vuurwerk.

 

Voor meer info en de meest voordelige tickets, kan je terecht op www.bellewaerde.be