Vanaf 1 oktober vindt Nigloween plaats in Nigloland

Van 1 oktober tot 2 november 2016 wordt Nigloland opnieuw in een Halloween jasje gestopt. Het park belooft alvast nieuwe verrassingen en een nieuwe angstaanjagende attractie, het beste entertainment en een vuurshow. Dit jaar zal het park nog meer decoratie aanbrengen om indruk te maken op jong en oud en ze onder te dompelen in de unieke Halloweensfeer!

 

Halloween neemt het park over: de verrassingen van 2016

Heksen, spoken, vampiers, spookhuizen, pompoenen, zwarte katten, skeletten, weerwolven en nog veel meer zullen opnieuw hun intrek nemen in Nigloland. Ze houden het park een maand lang in hun macht!

Het Halloween seizoen is het hoogtepunt van het park sinds 2002, toen Nigloland voor het eerst dit evenement organiseerde. Het park transformeren en het aanbrengen van alle decoraties neemt ongeveer 2500 uren in beslag. Ook dit jaar willen de eigenaars van Nigloland, de broers Patrice en Philippe Gelis de bezoekers aan het park verrassen en onderdompelen in het Halloween gebeuren met indrukwekkende decoratie die een horrorfilm waardig is.

Meer dan 60 ton pompoenen,1500 herfstbloemen,500 hooibalen en 30.000 maïsplanten worden geplaatst, allen van lokale kwekers.in Nigloland vind je ongeveer 250 skeletten, 30 spinnen, 1100 lantaarns en 350 acteurs in het park. Ook de 250 medewerkers worden elke dag verkleed om in het thema te passen. Op de laatste dag mogen de bezoekers bloemen en pompoenen mee naar huis nemen.

 

Nieuwe sensatie voor Halloween 2016

De Rotor is een nieuwe attractie die met Halloween geopend is. Centrifugale krachten zorgen voor een unieke en buitengewone ervaring. Eens de rit begint worden de berijders tegen de wand gedrukt, waardoor ze niet meer kunnen bewegen, waardoor je voeten de grond niet meer raken.

 

Halloween spektakels

La Métamorphose Du Loup Garou

Een unieke show die de toeschouwers onderdompeld in de Halloweensfeer. Gedimde lichten, een akelige sfeer en een levensgrote weerwolf. Niet te missen!

La Skeleton orchestra

Een orkest van skeletten speelt macabere deuntjes.

Les Feux De Camp

Kampvuren doorheen het park zorgen dat de bezoekers zich gezellig kunnen verwarmen.

De Monsters

Ook in 2016 zal een bende monsters voor veel plezier zorgen in het park, voor jong en oud.

Vuurwerk

Elke avond tijdens de Halloweenperiode zal er een vuurwerk ontstoken worden aan de achtbaan Alpina Blitz.