Twee nieuwe Horror mazes tijdens Halloween Horror Fest 2016 in Movie Park Germany

Het Halloween Horror Fest in Movie Park Germany wordt dit jaar al voor de 18de keer georganiseerd, wat dit het oudste Halloween event in een Duits pretpark maakt. Om het event interessant te houden worden regelmatig nieuwe mazes of shows toegevoegd. Dit jaar worden de nieuwigheden de outdoor maze Campout en Insidious.

 

Door de komst van de nieuwe achtbaan Star Trek™: Operation Enterprise, verdween de maze Badoo Twister, welke gelegen was aan de ingang van het park. Maar geen nood, met Insidious zal er een plaatsvervanger komen. De locatie is nog niet bekend gemaakt, maar wel wat we van de maze mogen verwachten.

 

Insidious

De gloednieuwe maze Insidious zal gebaseerd zijn op de films. Bij deze maze zal je een reis maken doorheen een parallelle wereld vol angst en terreur, je moet hierbij het geheim van de familie ontdekken. Maar de door demonen bezeten Josh is bloeddorstig en niet te stoppen. De minimumleeftijd voor deze maze is 16 jaar.

 

Campout

Campout wordt een nieuwe outdoor maze. Deze nieuwe doolhof zal vanaf 12 jaar te betreden zijn. Enkel de dappersten zullen uitgenodigd worden een kamp te betreden, waar een zielenvanger de zielen van de jonge kampeerders in zijn macht heeft. Je maakt een verraderlijke tocht en ontmoet de kampeerders die zielloos een uitweg zoeken uit het bos.

Halloween Horror Fest 2016 loopt van 7 oktober tot 31 oktober. Tijdens deze periode is er een nocturne op donderdag, vrijdag, zaterdag en sinds dit jaar ook op zondag. Op zaterdag is het park niet te bezoeken zonder voorverkoopticket. De deuren openen tijdens deze dagen om 10 uur en sluiten om 22 uur, het Halloween evenement begint om 18 uur.

 

Bron: Movie Park