Attractiepark Slagharen en Ponypark City slaan de handen in elkaar

Ponypark City, een Nederlands bungalowpark dat momenteel in het bezit is van de familie Bemboom, gaat de samenwerking aan met Attractiepark Slagharen. De familie Bemboom, die vroeger eigenaar was van Attractiepark Slagharen, verkochten het attractiepark enkele jaren geleden aan de Spaanse pretparkengroep Parques Reunidos. Momenteel is deze groep bezig met de bouw van een hondertal nieuwe recreatiehuisjes vlak naast het pretpark. Maar voor dit nieuwe gebied is een deftig afwateringssysteem nodig, dit hoopt men te vinden in een grote waterplas nabij Ponypark City, op een afstand van ongeveer 5 km, die ontstaan is door ettelijke jaren zandwinning.

Deze waterplas zal niet enkel dienst doen als afwateringssysteem, de vijver zal ook worden omgetoverd tot een heuse zwemzone. Er is alvast een vergunningsaanvraag ingediend bij de bevoegde instanties.

Deze zwemzone zal enkel toegankelijk zijn voor de gasten van Ponypark City, gasten van de huisjes nabij Attractiepark Slagharen kunnen plonsen in het subtropisch Zwemparadijs Aqua Mexicana. Dit zwembad biedt de bezoekers 10 glijbanen, waaronder eentje met een tol en special effects. Er is een binnenbad, maar bij warm weer kan je ook lekker genieten in het buitenbad. Zonnen kan dan weer op de ontelbare relaxzetels.

Bron: RTV