Six Flags Mexico verandert Medussa Steel Coaster in een VR coaster

De  Medussa Steel Coaster wordt in 2017 voorzien van Vr technologie en zal tevens veranderden van naam, deze luidt: ‘The New Revolution’. Deze hybride achtbaan kreeg in 2014 een RMC make over.

 

De New Revolution Virtual Reality experience zal je meenemen in een futuristische strijd, waarbij de planeet op het spel staat. Je wordt de copiloot in je eigen gevechtsvliegtuig en gaat de strijd in het luchtruim aan. Je vliegtuig zal zijn vlucht beginnen met een lancering langsheen de muur van een gebouw. Op dat ogenblik stort je ook naar beneden vanaf de first drop.  Vervolgens race je doorheen de virtuele stad en komt je uiteindelijk aan in het zwaar bewaakte moederschip. Terwijl je door de bochten van de achtbaan vliegt, zal je het schip onder vuur nemen om het daarna te vernietigen net zoals de drones die het  beschermen.