Thorpe Park viert 15 jaar Fright Nights

Thorpe Park organiseert voor het 15de jaar op rij de Halloween Fright Nights. Dit evenement loopt tussen 7 en 31 oktober 2016. Dit jaar pakt het park uit met een nieuwe scare maze: Platform 15.

 

Grijp de kans om paden te bewandelen die normaal afgesloten zijn voor het publiek. De bezoekers ontdekken een afgelegen spoorweg, explosies, seances, Ouija-borden en een aardedonker bos. Ze zullen het gevoel hebben achtervolgd en opgejaagd te worden in het bos, ze moeten dus zeer voorzichtig zijn met waar ze lopen, ze zouden de slapende zombies kunnen wekken.

Maar daar eindigt het niet, in samenwerking met Lionsgate werd de Blare Witch scare maze opnieuw ingericht zodat deze overeenkomt met de nieuwe film.

 

Thorpe Park biedt vijf scare mazes aan die allemaal inbegrepen zitten in het Fright Nights ticket.

 

De Scare Mazes

 

Platform 15 – Scaremaze – nieuw 2016

Nieuw voor dit jaar is deze Platform 15 maze, die in de bossen van het park gelegen is. Dit is de grootste scare maze die het park ooit had, met een oppervlakte van 450 m2. De bezoekers vertrekken op een enkel ritje over een overwoekerde spoorweg. Je volgt de laatst gekende route van de Sleeper Express, een locomotief die verdween met de passagiers nog steeds aan boord.

 

The Big Top – Scaremaze

Het Figaro Bros Circus komt terug tot leven om betreders te belagen. Begin je bezoek met de voorspelling van je toekomst door een oude waarzegger wiens tarotkaarten jouw lot zullen onthullen wanneer je dit vreemde circus betreedt. Wanneer je de spiegelhal betreedt hou dan je ogen goed open, maar let op… Misschien wordt je zelf ook bekeken! Probeer spoedig een uitweg te vinden maar let op, het ergste moet nog komen.

Wandel doorheen het circus, ooit een plek voor gelach, nu een vervloekt monument voor de wraak van Figaro Bros. Wordt onderdeel van hun verknipte spel en ontdek of je het lot kan ontlopen dat anderen die jou voor waren beleefden.

 

Cabin in the Woods – Scaremaze

Beleef de recreatie van deze baanbrekende satirische horrorfilm. De bezoekers wandelen doorheen een vredig ogende, rustieke hut. In deze hut bevind zich een geheime inrichting die vreselijke wezens op de wereld los laat. Deze totaalervaring stelt de bezoekers in staat zelf het einde te bepalen, terwijl ze hun eigen nachtmerries ontmoeten.

 

SAW Alive: The Maze

Kan jij raden wie een spel wil spelen? De verknipte mensen die ooit SAW The Ride bedachten, creëerden de meest extreme live action maze ter wereld. En nog enger dan in 2014!

De bezoekers komen oog in oog te staan met de sadistische Billy-pop en ondergaan zijn engste spellen…

 

The Blair Witch Project: Scare Zone

Een voorheen ongebruikt stuk donker bos van Thorpe Park, is nu herdoopt tot ‘Burkittsville Village’ en is de setting voor deze zwart-wit cultfilm. Deze outdoor scare attractie laat alles over aan je eigen verbeelding, er wordt gebruik gemaakt van de natuurlijke omgeving en een nieuwe soundtrack die de ultieme walktrough ervaring zal creëren.

Deze scarezone kreeg een flinke update in samenwerking met Lionsgate, zodat het verhaal van de nieuwe film er beter uit komt.

 

Containment –betalende scare maze

Verder biedt Thorpe Park ook een extra scare maze aan met Containment, hiervoor dien je £10 te betalen. Bij deze attractie moet je een zogenaamde escape room overwinnen en dit tegen de tijd!

Overwin je angsten en ontsnap aan de nieuwste ervaring. Je zult in groepjes van tien personen opgesloten worden in deze maze, die vier kamers bevat. Men haalde de inspiratie bij de engste nachtmerries, je zal codes moeten kraken om het einde te bereiken… Dit alles om het tegengif te vinden tegen de infecties die verspreid worden!

 

Speciaal voor de verjaardag zullen na 18 uur acteurs doorheen het park wandelen. De enge ervaringen zullen zich dus niet beperken tot de mazes.