Spinsanity maakt zijn debuut in Six Flags St. Louis in 2017

Six Flags St. Louis, de Coaster Capital van Missouri zal de bezoekers nieuwe kriebels aanbieden met de toevoeging van de nieuwe Spinsanity in 2017. Deze intense thrillride zal de bezoekers verblijden met een schommelende en draaiende beweging.

 

Spinsanity zorgt voor een nieuwe thrill in het park met een grote disc die eerste in de ene richting en nadien in de tegenovergestelde richting draait, terwijl men van de ene naar de andere kant rijdt. 40 gasten nemen plaats op motorfiets stoeltjes die naar buiten gericht zijn. Ze razen over een 16 meter hoge half pipe rail terwijl ze aan 14 omwentelingen per minuut ronddraaien. Deze innovatieve attractie is uniek in het park.

“We blijven onze bezoekers nieuwe en unieke thrills aanbieden in Six Flags St. Louis”, vertelt Pete Carmichael, de parkdirecteur. “De multidirectionele bewegingen van deze attractie in combinatie met de innovatieve zitplaatsen maken van Spinsanity een attractie die je moet gedaan hebben.”