Plopsaland De Panne uitgeroepen tot tweede beste familiepark van Europa

Afgelopen maandag werden de European Star Awards uitgereikt door het vooraanstaande Europese vaktijdschrift Kirmes & Park Revue. Plopsaland De Panne viel hierbij in de prijzen.

 

De prestigieuze European Star Awards werden voor het vijfde jaar op rij georganiseerd door het tijdschrift Kirmes & Park Revue. De prijzen worden uitgereikt op basis van de kritische mening van een onafhankelijke vakjury. Hiermee wil men uitzonderlijke prestaties van pretparken onder de aandacht brengen.

Plopsaland De Panne bewijst opnieuw dat het op Europees vlak erg goed scoort. Het grootste pretpark van België kaapte de tweede plaats weg binnen de categorie ‘Europe’s Best Family Parks 2016’. Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, nam de prijs met trots in ontvangst. “Door het gevarieerde attractieaanbod is Plopsaland De Panne geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden.”, zegt hij. “De reacties van onze bezoekers op het park zijn erg lovend, maar daarnaast zijn we enorm tevreden met deze officiële erkenning van de experts in het vak. Deze award is een bekroning voor het hele Plopsa-team!”