Inwoners Coevorden dit weekend gratis naar Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa trakteert dit weekend het tweede jaar op rij de inwoners van de gemeente Coevorden op een heel weekend gratis toegang tot Plopsa Indoor Coevorden.

 

Net als vorig jaar trakteert Plopsa Indoor Coevorden de inwoners van Coevorden op een heel weekend gratis toegang! Op zaterdag 24 en zondag 25 september hebben alle inwoners van de gemeente Coevorden gratis toegang tot het overdekte themapark op vertoon van een geldig legitimatiebewijs aan de kassa. Met haar 25 magische thema-attracties is Plopsa Indoor Coevorden het mooiste indoorpretpark van Nederland. Het park heeft er ondertussen ook een nieuwigheid bij. Alle inwoners van de gemeente Coevorden kunnen de recent geopende gethematiseerde doorloopweide van Heidi met echte geitjes komen ontdekken. Bovendien is er ook nog dagelijks een gratis Bumba Show, een confettidans en Meet & Greets met de Plopsa-figuren!

 

“Alle inwoners zijn welkom om de sfeer te komen opsnuiven en te genieten van een gratis bezoekje aan Plopsa Indoor Coevorden.”, zegt Caspar Kortekaas van Plopsa Indoor Coevorden. “We vinden het belangrijk om te blijven investeren in onze goede relatie met de gemeente en we kijken ernaar uit om opnieuw twee dagen door te brengen met onze buren! Sommige zijn zelfs werkzaam in het park.”, aldus Kortekaas.