Evenementenagenda 2017 Julianatoren bekend

Julianatoren staat al enkele jaren bekend niet alleen als grootste kinderpretpark van Nederland, maar ook als pretpark met het meeste externe entertainment. Terwijl dit seizoen de bezoekers nog kunnen genieten van Fien & Teun, Halloween en Dolfje Weerwolfje is de evenementenagenda voor volgend seizoen alvast bekend gemaakt. In 2017 zal Pipo zijn opwachting maken met spectaculaire show welke gedurende een lange periode te zien is. Ook keren de AFAS Sprookjesweken, de twee verjaardag weekenden van Jul & Julia, de Zomeravonden en Halloween weer terug.

 

Pipo komt terug!
Een dagje Julianatoren is echt genieten. Want beleving staat in het Apeldoornse pretpark centraal. Er is ontzettend veel meer dan de toch al 60 attracties en eigen shows met meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. In de afgelopen jaren werden grote externe evenementen binnen gehaald. Woezel & Pip, Thomas de Stoomlocomotief en vele andere voorstellingen. Zo ook weer in 2017 waarin o.a. Pipo zijn come-back gaat maken. Zowel op TV, in het theater en in het Jul & Julia Theater in de Julianatoren.

Met Jul’s Gezinsabonnement naar alle evenementen
Met het bekend worden van de evenementen in 2017 is ook de voorverkoop van het gezinsabonnement van start gegaan. Want met dit abonnement ga je een seizoen lang naar de Julianatoren en kun je dus ook genieten van alle evenementen. Nieuw dit seizoen is het meerjarig gezinsabonnement waarbij je zelfs de mogelijkheid hebt om een abonnement aan te schaffen voor acht jaar. De voordelen van zo’n abonnement geven niet enkel onbeperkt toegang tot de Julianatoren in 2017. Je geniet al van toegang tot de Julianatoren in september en oktober 2016. Daarnaast gaan opa’s en oma’s gratis mee, mits zij vermeld staan op het abonnement en je krijgt gratis toegang of korting bij diverse andere dieren- en pretparken.

De evenementen van de Julianatoren zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Kijk voor alle informatie over de evenementen op www.julianatoren.nl